Bericht versturen
Maximaal 5 bestanden, elk formaat van 10M wordt ondersteund. OK
Shenzhen Apexls Optoelectronic Co.,LTD 86-0755-2745-5868 info@kszled.com
Nieuws Vraag een offerte aan
Thuis - Nieuws - Het creatieve veranderingenleven, de begaafde creatieve geleide vertoning van Apexls tot het Pleinopslag van Jinan Ginza Wanhong

Het creatieve veranderingenleven, de begaafde creatieve geleide vertoning van Apexls tot het Pleinopslag van Jinan Ginza Wanhong

August 1, 2021

De het Pleinopslag van Jinanginza Wanhong, bij Nr 60 wordt gevestigd, de Industriële het Noordenweg, Licheng-District, Jinan-Stad, Shandong-Provincie (op de kant van het oosten van Kaiyuan-Road, zuiden van Industriële het Noordenweg) werden officieel geopend op 18 November, die 7 aan miljoen Jinan-burgers ten goede komen die. Apexls begaafde grote creatieve geleide die vertoning twee door Shenzhen Apexls Optoelectronic Co. Ltd (Hulp van Ledman-Groep, Voorraadcode 300162 wordt veroorzaakt) het Pleinopslag van FO Jinan Ginza Wanhong het grote openen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Het creatieve veranderingenleven, de begaafde creatieve geleide vertoning van Apexls tot het Pleinopslag van Jinan Ginza Wanhong  0

 

Winkelcentrum het integreren winkelend, zich richt, vrije tijd, vermaak en het dienst, een totale investering van 1,8 miljard yuans, geen twijfel om het eerste commerciële complexe project op grote schaal op Jinan-het Gebied van het Oosten, en „Jinan-Stads Zeer belangrijk Project te zijn in 2017“ met zijn geavanceerde stadsplanning.

Apexls 2 PCs van de binnen hoge definitie van P4 douane-gemaaktde leidde vertoning, Zaal 1 omcirkeld geleid en Zaal 5 lift geleide vertoning. Omcirkeld geleid is van Zaal 1 hal behandelend 88sqm, met 75m lengte, doorgevend de volledige parterresteeg, van bijna 20 duizend resolutie, die tot het een goed meningspunt van waar positie maken.

 

Anderzijds, is het verticale LEIDENE gepersonaliseerde scherm in Zaal 5 bijna 20 meters hoog en bijna breed 5 meters. Het is het three-sided scherm door de liften van de hal wordt omringd die. Het heeft een gebogen ontwerp en de voorzijde en de kanten van het scherm worden verbonden. Apexlsleiden ontwerpen speciaal open-vormmodule, voor vlotte overgang en naadloze verbinding.

laatste bedrijfsnieuws over Het creatieve veranderingenleven, de begaafde creatieve geleide vertoning van Apexls tot het Pleinopslag van Jinan Ginza Wanhong  1

De twee LEIDENE creatieve vertoningsschermen keuren naadloze het verbinden technologie goed, is de beeldkwaliteit fijn en ultra-vlot, voorstellend schitterend kleurencontrast en gediend als beste reclameruimte van het gehele winkelcomplex met groot potentieel van reclame-inkomsten.

Hoewel deze creatieve leiden charmerend zijn, is het kring, structuurontwerp, en de bouw is ingewikkeld. Met de diepe technische accumulatie en de rijke ervaring, Apexls-leiden met succes voltooid het ontwerp, de productie en de installatie van de LEIDENE creatieve die schermen, en hen wordt gebouwd met high-tech middelen.